Vergoedingen 2024


Vergoedingen 2024

Voor het komende jaar zijn de tarieven en contracten bij ons in de praktijk hetzelfde als in 2023.

Nog één contract!  

Voor het komende jaar hebben DSW, Stad Holland en InTwente toegezegd dat zij geen verdere eisen stellen en wij zelf verantwoordelijk zijn voor onze behandeling. We hebben met hen dan ook WEL een contract afgesloten. Dus wanneer je in 2023 verzekerd bent bij DSW, Stad Holland en InTwente ontvang je voor het aantal verzekerde behandelingen geen rekening. Deze declareren we dan rechtstreeks bij de verzekeraar, als een 30 minuten behandeling.

Ik ben niet bij DSW, Stad Holland of InTwente verzekerd, wat nu?  

Behandelingen zelf betalen.

Wanneer je geen aanvullende verzekering hebt of je door het aantal verzekerde behandelingen heen bent, ontvang je van ons een rekening.  Ben je verzekerd bij een andere zorgverzekering, krijg je ook een rekening en die betaal aan je ons. Daarna kun je deze rekening indienen bij je verzekering. Per maatschappij en het type polis wordt deze dan (meestal voor een deel) vergoed. In de polisvoorwaarden staat hoeveel deze vergoeding is. 

Afspraak 

Voor komend jaar bieden we twee soorten behandeling aan. Een standaard (45 min.) en een verkorte (30 min.). De eerste behandeling is altijd 45 min. Die tijd hebben we nodig voor de intake en ons onderzoek.  
In overleg met je fysiotherapeut bepaal je tijdens deze 1e behandeling voor welke duur van behandeling jullie kiezen. Er kan altijd tussentijds gewisseld worden.  

Wat zijn de kosten?  

1e behandeling (intake, screening en onderzoek) 45 min€60,-
Standaard behandeling45 min€60,-
Korte behandeling30 min€40,-
Toeslag behandeling in instelling+ €10,-
Toeslag aan huis behandeling + €15,-
DSW/Stad Holland/InTwente bij korte behandeling30 minWordt gedeclareerd
DSW/Stad Holland/InTwente bij standaard behandeling (zie details hieronder*) 45 min+ €20,-

* Ik ben WEL bij DSW, Stad Holland of InTwente verzekerd, wat nu?  

Een verzekerde behandeling (bij DSW, Stad Holland of InTwente) is automatisch een 30 min. behandeling, waarvoor wij €35,33 vergoeding krijgen (muv de eerste behandeling). Beslis je daarna samen dat een behandeling van 45 min. een betere optie is, dan ontvang je een rekening voor de extra tijd die je zelf moet betalen. Deze kan dan NIET gedeclareerd worden bij de verzekeraar.  

Bij DSW, Stad Holland en InTwente hebben we de mogelijkheid om bij een eerste intake en onderzoek eenmalig een behandeling te combineren. Daar staat dan in totaal 60 minuten voor en wordt volledig vergoed, maar kost dan wel 2 behandelingen.